OVERIGE TEKSTEN

Van online naar offline teksten

Offline teksten, een vreemde eend in de bijt maar wel de moeite om als dienst te vermelden. In de praktijk krijgt CaseMarketing namelijk niet alleen vraag naar online teksten maar ook naar offline teksten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan folder-/brochureteksten en interviews.

Folder- en brochureteksten

Een goede tekst schrijven is vaak lastiger dan gedacht. Er kan een prachtige tekst geschreven worden maar komt deze bij de doelgroep over zoals bedoeld is? Soms wordt ten onrechte aangenomen dat de lezer helemaal thuis is in de materie. Voor vakgenoten kan dat kloppen, maar niet als de tekst bestemd is voor een algemener publiek.

Wilt u de doelgroep aanzetten tot actie of wilt u enkel informatie verschaffen? Wenst u een informele of formele schrijfstijl? CaseMarketing zal u deze en nog meer vragen stellen om zo een uitstekende tekst voor u te schrijven die de interesse wekt van uw doelgroep.

Daarnaast zijn er nog een aantal zaken van belang voor een goede tekst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: spelling, interpunctie, grammatica, zinsbouw, opbouw van de tekst en logische volgorde.

Interviews

CaseMarketing neemt regelmatig interviews af bij bedrijven, zowel op locatie als telefonisch. Deze interviews worden uitgewerkt tot pakkende teksten voor o.a. advertorials, blogartikelen, nieuwsbrieven etc.

Meer weten over onze overige teksten?

Wilt u meer weten over het schrijven van teksten voor folders, brochures, interviews of andere media? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Start typing and press Enter to search