WEBSITETEKSTEN

Goede teksten voor uw bezoekers én voor Google

Houd de lezer in beeld

Een goede websitetekst is in de eerste plaats geschreven voor de bezoekers van uw website. Hierbij dient u er rekening mee te houden, dat deze bezoekers de teksten vooral zullen ‘scannen’. Als er interessante informatie staat, zullen ze verder lezer. Een bezoeker heeft weinig tijd en is met één klik verwijderd van de volgende website. Zorg er daarom voor dat u de aandacht trekt én vasthoudt.

SEO-teksten

Het is belangrijk dat ook Google weet waar uw website over gaat. Goede SEO-teksten vormen de basis voor een goede vindbaarheid in zoekmachines. SEO-teksten bevatten de juiste koppen, pagina titels en omschrijvingen, linkjes etc. Echter, het is belangrijk om te realiseren dat de hoogte van de positie in Google door meerdere factoren bepaald wordt. Afhankelijk van uw wensen en de concurrentie, kunnen de SEO-teksten wel of niet voldoende resultaat opleveren. Een eventueel vervolgtraject van SEA of SEO is hierbij bespreekbaar.

Actuele website

De content op uw website moet regelmatig aangevuld worden zodat uw website actueel blijft. Dit iets waar Google op let en wat van invloed kan zijn op uw vindbaarheid. Bovendien wilt u ook dat uw bezoekers terugkeren. Zorg er daarom voor dat uw website regelmatig wordt bijwerkt met o.a. nieuwe pagina’s, nieuws, blogs, klantenreviews, etc. Op deze manier blijft hij actueel en interessant voor zowel de bezoeker als Google.

SEO-tekstschrijver

CaseMarketing is gecertificeerd SEO-tekstschrijver en kan u helpen met het schrijven van goede SEO-teksten die geoptimaliseerd zijn om te scoren in zoekmachines als Google. Wilt u meer weten hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search