ZOEKMACHINE ADVERTEREN – SEA

Verhoog uw omzet met doelgerichte campagnes

Een website kan op twee manieren vertoond worden in Google: via de betaalde zoekresultaten (SEA) of via de onbetaalde – organische zoekresultaten (SEO).

Search Engine Advertising (SEA)

Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, bereikt u het juiste publiek. Dankzij pakkend geschreven advertentieteksten, gaat de doorklikratio naar uw website omhoog. Maar wij willen meer dan enkel bezoekers naar uw website doorsturen. Immers, ze moeten ook wat doen daar. Bijvoorbeeld een contactformulier invullen, een product aankopen of inschrijven voor een nieuwsbrief. Dit noemen we conversies. Het uitgangspunt is om zoveel mogelijk conversies te behalen voor het beschikbare budget.

Google Ads

Uw advertenties, die gebaseerd zijn op bepaalde zoekwoorden, worden getoond in de zoekresultaten in Google. Als er op één van deze zoekwoorden wordt gezocht, dan worden de advertenties geactiveerd. Bij Google Ads betaalt u per klik. Dat betekent dat u pas hoeft te betalen als iemand op uw advertentie geklikt heeft. Om de kosten in de hand te houden, wordt er een dagbudget ingesteld.

Kosten SEA

U bepaalt zelf wat het maximale bedrag is dat u per dag spendeert. Bij SEA heeft u te maken met ad spend kosten (advertentiekosten die u rechtstreeks aan Google betaalt voor het aantal kliks) en maandelijkse beheerkosten (de kosten die CaseMarketing u rekent voor het beheer en optimaliseren van uw Google Ads campagnes). Daarnaast zijn er eenmalige opstartkosten voor het opzetten van uw campagne(s).

Google Ads gecertificeerd

Bij CaseMarketing zijn uw Google Ads campagnes in vertrouwde handen. Wij zijn door Google erkend als gecertificeerd professional, wat betekent dat we met goed gevolg meerdere examens hebben afgelegd waarin de productkennis uitvoerig is getest. Wij zijn gekwalificeerd om u te helpen uw bedrijf op internet te laten groeien met Google Ads.

Google Partner

CaseMarketing is Google partner en dat betekent dat wij rechtstreeks samenwerken met Google. CaseMarketing heeft een vast aanspreekpunt bij Google voor vragen of advies. Ook krijgen wij ondersteuning van Google bij advertentiecampagnes, waardoor wij onze klanten nog meer service kunnen bieden.

Meer weten over SEA?

Wilt u meer weten over Search Engine Advertising? Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Start typing and press Enter to search