ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE – SEO

Verhoog de positie en vindbaarheid van uw website

SEO is een effectieve methode om uw website beter vindbaar te maken in zoekmachines als Google. In tegenstelling tot Search Engine Advertising, richt SEO zich op een betere positie in de onbetaalde (organische) zoekresultaten van Google.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie. SEO is een continu proces. Dat betekent dat er elke maand gewerkt moet worden aan uw website, om de positie van uw zoekwoorden te verbeteren. Uw website wordt zowel on page als off page geoptimaliseerd en er wordt een juiste linkstructuur neergezet. SEO is een lange termijn proces; het duurt enige weken tot maanden voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn.

Content, autoriteit en techniek

Content, autoriteit en techniek vormen de drie pijlers van SEO. Een website die goed vindbaar is in zoekmachines, zit technisch goed in elkaar, heeft autoriteit opgebouwd en is voorzien is van kwalitatieve, relevante content. Teksten met goede zoekwoorden, titels, omschrijvingen en links zijn een must. Ook speelt actualiteit een rol. Het is belangrijk om regelmatig nieuwe content aan uw website toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe pagina’s met teksten en afbeeldingen, nieuwsberichten, blogs, klantenreviews, video’s etc.

SEO-tekstschrijver

Goede content wordt almaar belangrijker. Hiervoor bent u bij CaseMarketing aan het juiste adres. Als gecertificeerd SEO-tektschrijver, weten wij hoe we de juiste landingspagina’s moeten schrijven, bedoeld om te scoren in Google.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Wilt u meer weten over zoekmachine optimalisatie? Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Start typing and press Enter to search