Gratis marketing advies

 In Nieuws

Sinds 1 maart is Maas en Waal een faciliteit voor ondernemers rijker; het Ondernemers Dienstencentrum. Elke twee weken is er op dinsdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur in d’n Bogerd in Druten een gratis inloopspreekuur. Ondernemers kunnen tijdens dat spreekuur zonder afspraak binnenlopen en vragen stellen op het gebied van financiën, administratie, marketing, wet- en regelgeving, subsidies en meer.

Voor wie is het spreekuur?

Ondernemers die in Maas en Waal wonen of hier gevestigd zijn met hun bedrijf, kunnen gebruikmaken van het spreekuur. Het is geheel kosteloos en vrijblijvend. Ook mensen die van plan zijn om een bedrijf te starten zijn welkom. In het Ondernemers Dienstencentrum worden uitsluitend zakelijke adviezen gegeven, particulieren kunnen hier dus niet terecht.

CaseMarketing spreekuurhouder

CaseMarketing is één van de spreekuurhouders van het Ondernemers Dienstencentrum. Ondernemers met vragen op het gebied van marketing, kunnen tijdens het spreekuur gratis advies krijgen. De andere spreekuurhouders zijn gespecialiseerd in Juridisch advies, Financieel advies en Subsidie advies. Kortom, samen wordt er een breed pakket van diensten aangeboden waar een ondernemer zijn voordeel mee kan doen.

Meer over het Ondernemers Dienstencentrum

Wilt u meer weten over het Ondernemers Dienstencentrum? Kom dan een keer binnenlopen tijdens het spreekuur of bezoek de website. Op de website staat tevens een overzicht van data en tijden wanneer het spreekuur is.

Recente Berichten

Start typing and press Enter to search