Over CaseMarketing

OVER ONS

Bedrijfsprofiel

CaseMarketing is gevestigd in Boven-Leeuwen, Maas en Waal, en is gespecialiseerd in Google (Ads). CaseMarketing is opgericht in 2013. Wij staan voor: expertise, maatwerk, klantgerichtheid, meedenken, praktische oplossingen, afspraak is afspraak, betaalbaar.

Klanten

De klanten van CaseMarketing bevinden zich met name in de driehoek Tiel, Nijmegen, Oss. Ze zijn actief in alle sectoren van de markt. Toch hebben ze één ding met elkaar gemeen; het zijn allemaal MKB-bedrijven die meer resultaat willen behalen met internet.

Netwerk van specialisten

CaseMarketing beschikt over een uitgebreid netwerk van (internet) marketing specialisten. Denk hierbij aan website-/webshopbouwers, app programmeurs, grafische vormgevers, linkbuilders etc. Deze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoge eisen die CaseMarketing stelt voor het leveren van topkwaliteit. Door de goede onderlinge samenwerking hoeft u niet allerlei verschillende bedrijven te benaderen. Ook bent u verzekerd van hoogwaardige dienstverlening. Wel zo prettig.

Suzan van Heck

Suzan is Google Specialist en helpt ondernemers aan meer leads, klanten en omzet door ze beter vindbaar te maken in GoogleMeer over Suzan van Heck.

REFERENTIES

Start typing and press Enter to search