Suzan van Heck CaseMarketing

Aangenaam digitaal

kennis te maken!

Mijn naam is

Suzan van Heck

en ik ben de

persoon achter

CaseMarketing.

Over mij

12 jaar ervaring

Ik heb ruim 12 jaar ervaring als marketeer in het bedrijfsleven; eerst als marketing manager en later als internet marketeer voor het MKB. Eind 2013 besloot ik de stap te wagen en mijn eigen bedrijf op te richten. En met succes. CaseMarketing is inmiddels een gerenommeerd internet marketing bureau in Maas en Waal.

Internet marketeer en tekstschrijver

Naast mijn marketingwerkzaamheden schrijf ik ook veel teksten voor o.a. websites. Ik ben eigenlijk marketeer én tekstschrijver, een vrij bijzondere combinatie die veel voordelen biedt. Ik kan bijvoorbeeld betrokken worden bij het hele proces van een nieuwe website; meedenken over de bouw, schrijven van teksten en vervolgens de website vindbaar maken in Google.

Goed gevoel

Ik vind het belangrijk dat u een goed gevoel bij mij heeft. U moet vertrouwen in mij hebben en ervan overtuigd zijn dat ik de juiste persoon ben voor de opdracht die u heeft. Daarom start ik altijd met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, zodat u weet met wie u te maken krijgt.

Certificaten

Naast mijn uitgebreide praktijkervaring, kan ik mijn kennis onderbouwen met de vereiste certificaten en papieren. Hier hecht ik veel waarde aan en het is voor u een extra zekerheid in het ruime aanbod van dienstverleners. Ik blijf mijn kennis voortdurend bijspijkeren door het volgen van nieuwe cursussen. Immers, de ontwikkelingen in mijn branche gaan razendsnel en ik wil op de hoogte blijven om u de beste dienstverlening te bieden.

Diploma’s en certificaten:

Google Adwords
100%
Facebook adverteren
100%
NIMA A
100%
NIMA B
100%

Koffie drinken?

Wilt u kennis met mij maken? Laten we een kop koffie drinken en kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Bel 06-41048242 of verstuur een bericht via het contactformulier.

Start typing and press Enter to search